Fatta Jämställdhet! – så här tänker vi kring konferensen!

cropped-fatta_logo_14.png

Vårt syfte med konferensen Fatta Jämställdhet! är att lyfta det arbete som vi bedrivit inom ramen för regeringsuppdraget Resurscentraprogram för kvinnor 2013-2015, och att sätta fokus på frågor om jämställd utveckling och tillväxt. Vi kommer fokusera på metoder och arbetsredskap för att öka jämställdheten i Skåne. Konferensen vänder sig till dig som är intresserad av frågor om jämställdhet och regional utveckling. Du kommer som representant för kommunal, offentlig, privat eller ideell sektor, eller är en jämställdhetsintresserad privatperson.

Vi planerar för en dag med inspiration, kunskap och intressanta föreläsningar och vi bygger programmet utifrån två block. De två blocken fokuserar på huvudområden som vi arbetat med under den här programperioden, och lyfter fram metoder vi använt och väver in andra goda exempel på arbetsmetoder för förändring. Första blockets fokus blir på innovationsfrämjare och jämställda förutsättningar för företagande och under eftermiddagen kommer vi att fokusera på statistik som verktyg för förändring!

Vi kan redan nu avslöja att vi bokat in intressanta föreläsare, och hoppas att ni kommer gilla programmet lika mycket som vi gör. Om ett par veckor, när vi slappat klart i hängmattan, kommer vi att presentera konferensens moderator och lite senare hela programmet!

Anmäl dig här.