Är Du vår nya medlemskommunikatör?

Winnet Skåne är inne i en spännande utvecklingsfas, därför söker vi nu en Medlemskommunikatör – gärna med kunskap om jämställdhetsperspektiv på företagande och tillväxt.

Den vi söker är en utåtriktad person som kan arbeta som verksamhetsutvecklarens högra hand genom att avlasta och bidra med nya kompetenser. I din roll behöver du vara intresserad av – och kunnig inom jämställdhetsfrågor, företagande och tillväxt, samt vara noggrann och flexibel.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår även att jobba uppsökande med värvning av nya medlemmar, föreningar och nätverk till Winnet Skåne. Detta innebär att du behöver vara kunnig inom kommunikation och hantering av sociala medier samt att du är en utåtriktad person som kan väcka intresse hos potentiella medlemmar. Du bidrar till att berika nya projektidéer och utbildningskoncept med din kunskap om företagande- och tillväxtfrågor, och kan även komma att bistå i arbetet med att ta fram och skriva projektansökningar och hålla i olika utbildningsinsatser runt om i Skåne. Du arbetsleds av Winnet Skånes verksamhetsutvecklare och stöttar denna i det administrativa arbetet.

Rollen ställer mycket stora krav på eget ansvar och förmåga att själv disponera sin tid. Den innehåller både självständigt arbete och samverkan med såväl anställda som medlemmar och styrelsen. Här får du möjlighet till ett varierande och betydelsefullt arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Vi söker dig som:

 • Vill driva jämställdhetsarbetet framåt i Skåne
 • Har förståelse för den idéburna sektorns villkor
 • Har kunskap om företagande och tillväxtfrågor ur ett jämställdhetsperspektiv
 • Har kunskap om- och erfarenhet av kommunikationsarbete
 • Har relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
 • Är strukturerad och noggrann
 • Är flexibel, kreativ och utåtriktad

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom idéburen sektor, inte minst med projektansökningar. Om du har erfarenhet av att hålla workshops och föreläsningar är det också en fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med Officepaketet. Starkt meriterande med kunskap om företagande och tillväxt ur ett jämställdhetsperspektiv.

Arbetsuppgifter:

Primära:

 • Allmän administration
 • Medlemsvärvning och kommunikation
 • Intern kompetensbreddning

Sekundära:

 • Hålla utbildningar
 • Skriva ansökningar

Vi välkomnar sökanden med en mångfald av bakgrunder och kompetenser och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen är en allmän visstidsanställning med tillträde omgående. Tjänstgöringsgrad kan varieras och anpassas efter dina och verksamhetens behov. Anställningens längd kan förhandlas.

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 15 februari till Winnet Skåne på skane@winnet.se. Urval sker löpande. Har du frågor är du välkommen att ringa Linn Alenius, verksamhetsutvecklare, på 0707-82 74 14 eller maila på linn.alenius@winnet.se.