Välkommen på avslutningsfest för Jämställdhetsverkstan!

Vår kära Jämställdhetsverkstad börjar närma sig sitt slut.
Under snart nio månaders tid har Winnet Skåne träffat olika aktörer ur Skånes föreningsliv- och idéburna sektor och pratat praktiskt jämställdhets- och förändringsarbete. Projektet lider nu mot sitt slut och det vill vi fira!

Klockan 17:30-20:30 den 27/4-2017 träffas vi på Bian, belägen på Köpmansgatan 8 i Eslöv.

Vad händer då?
Jo, projektledare Marco Zamorano-Tóth kommer berätta om projektet samt dess resultat och lärdomar. Under kvällen kommer vi även bjuda på två spännande akter. Isabelle Widmark, verksamhetsutvecklare på stiftelsen Fair Pay, ger oss en inspirationsföreläsning kring jämställdhetsläget inom idrottens värld. Fair Pay grundades av bland andra fotbollsmålvakten Caroline Jönsson och arbetar för att alla ska kunna idrotta på lika villkor.
Dessutom får vi höra några låtar av jazzmusikern Maggi Olin som vi bjudit in tillsammans med Winnet Skånes medlemsförening Sands Kulturförening. Maggi kommer även intervjuas av oss om hur det ligger till med jämställdheten inom musikscenen i dagens Skåne och Sverige.

Det finns alltså någonting att se fram emot för såväl dig som älskar idrott, lever för kultur eller bara har ett brinnande jämställdhetsintresserade!

Mat och dryck kommer att bjudas på!

VIKTIGT
Du måste anmäla dig för att komma. FÖRST TILL KVARN GÄLLER. Detta görs via mail till marco.zamoranototh@winnet.se. Tala då om hur många ni blir, om ni kommer från någon speciell förening/verksamhet samt om ni har några matpreferenser, allergier eller intoleranser. Majoriteten av maten kommer att vara lakto-ovo-vegetariskt.