INBJUDAN: Skånes jämställdhetsstrategi finns – men vad gör vi nu?

Inbjudan till inspirationsföreläsning som ger dig (minst!) fem tips på jämställdhetsinitiativ du kan ta redan idag.

VÄLKOMMEN
Måndagen den 25 september kl 14.00-16.00
På biblioteket i Landskrona, som en del Mångfaldsveckan. Vi bjuder på fika.
Anmäl dig här.

Är du aktiv i en förening eller ett nätverk? Är du politiker eller tjänsteperson? Kanske du bär på ett brinnande engagemang eller ett nyförvärvat intresse för jämställdhetsfrågor? Det spelar ingen roll. Oavsett om dina kunskaper och erfarenheter av jämställdhetsarbete är gedigna eller oprövade – vi är alla lika viktiga och våra insatser behövs. Kom och låt dig inspireras! Du få med dig nya kontakter, idéer och handfasta tips på hur vi tillsammans skapar ett #ETTJÄMSTÄLLTSKÅNE med utgångspunkt från Skånes jämställdhetsstrategi.

Ett arrangemang i samarbete mellan Länsstyrelsen Skåne, NÄTVERKET – Idéburen sektor Skåne och Winnet Skåne.

Skärmavbild 2017-08-28 kl. 13.28.45