Winnet Skåne söker kreativ projektledare!

Winnet Skåne söker kreativ projektledare!

Winnet Skåne arbetar för en jämställd regional utveckling och tillväxt och söker nu förstärkning i form av en kreativ projektledare!

För att lyckas i rollen ser vi att du behöver ha erfarenhet av eventplanering- och koordinering och kommunikationsarbete. Tjänsten är en del i Winnet Skånes uppdrag inom Handlingsplanen för jämställd regional tillväxt och du ska bidra till projektets spridningsarbete.

I din roll behöver du vara intresserad av och kunnig inom jämställdhetsfrågor, samt vara noggrann och flexibel. Rollen ställer stora krav på eget ansvar och förmåga att själv disponera sin tid. Den innehåller både självständigt arbete och samverkan med externa aktörer. Här får du möjlighet till ett varierande och betydelsefullt arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Vi söker dig som:

  • Är kreativ, lösningsfokuserad och utåtriktad
  • Vill driva jämställdhetsarbetet framåt i Skåne
  • Har erfarenhet av att planera och genomföra olika typer av arrangemang
  • Har erfarenhet av projektbaserat arbete
  • Har kunskap om utvecklings- och tillväxtfrågor ur ett jämställdhetsperspektiv
  • Har kunskap om och erfarenhet av kommunikationsarbete
  • Har relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
  • Är strukturerad och noggrann

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hålla workshops och föreläsningar. Det är starkt meriterande med erfarenhet av regionalt utvecklingsarbete och god förståelse för det innovationsfrämjande systemet i Skåne.

Vi välkomnar sökanden med en mångfald av bakgrunder och kompetenser och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningen är en allmän visstidsanställning t o m 2018-10-31 med tillträde snarast enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 %.

Urval sker löpande. För frågor ring verksamhetsledare Matilda Kullebjörk på 0707-34 35 64 eller maila matilda.kullebjork@winnet.se

Ladda ner annonsen Winnet Skåne söker kreativ projektledare.