Engagemang för jämställdhet!

Ballonger

Är du nyfiken på vad Winnet Skåne gjort det senasteåret? Vill du mingla och dricka glögg med andra i Winnet Skånes nätverk? Är du pepp på mer engagemang för jämställdhet framöver?

Eftermiddagen till ära gästas via av spoken word-artisten EliSophie. Dessutom får vi lyssna till Camilla Bergvall och Josefine Thorén från
FemHbg.

Den 4:e december kl. 15.30-18.00 samlar vi medlemmar, samverkanspartners och andra jämställdhetsivrare i Skåne för årets Winnet Skåne-dag. Kom till THINK Open Space/Mindpark och fira året som gått med oss!

✨EFTERMIDDAGENS PROGRAM✨

⚜Kunskap för förändring – Winnet Skåne berättar om året som varit
⚜FemHbg håller brandtal om jämställdhet
⚜Workshop och glöggfika
⚜Spoken word med EliSophie Andrée

Anmäl dig här: goo.gl/nCStmt

EliSophie är spoken word-artist, manusförfattare och feministhäxa – enligt Avpixlat iallafall.

Hennes spoken word-videos har setts cirka en halv miljoner gånger och uppmärksammats av några av Sveriges största youtubers. I september 2017 släpptes hennes debutbok ”MITT NAMN ÄR” hos Smockadoll Förlag och just nu studerar hon en kandidat i filmmanus på Stockholms Dramatiska Högskola (fd dramatiska institutet).

I mars 2019 arrangerar hon tillsammans med FemHBG Helsingborgs allra första feministiska filmfestival.

EliSophie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FemHbg är en feministisk organisation i Helsingborg som grundades den 28 november 2017. Organisationen jobbar med att lyfta feministiska frågor och skapa feministiska forum för helsingborgarna.

FemHbg