Winnet Skåne söker verksamhetsledare!

banner_wordpress

Winnet Skåne söker verksamhetsledare

Winnet Skåne är en kunskapsorganisation som arbetar för en jämställd regional utveckling och tillväxt! Vi söker nu en verksamhetsledare som vill vara med och driva en jämställd utveckling i Skåne.

Som verksamhetsledare utvecklar du strategiskt Winnet Skånes verksamhet och har personal-, resultat- och utvecklingsansvar för verksamheten. I uppdraget ligger att hålla ihop organisationen och vara länken mellan anställda, finansiärer, styrelse och medlemmar. I din roll behöver du ha genusvetenskaplig kompetens och förmåga att skapa struktur i det dagliga arbetet samt trivas med administrativa uppgifter. Här får du möjlighet till ett varierande och betydelsefullt arbete tillsammans med engagerade kollegor!

Vi söker dig som:
– vill driva jämställdhetsarbetet framåt i Skåne
– har goda ledaregenskaper och intresse och engagemang för att organisera en idéburen verksamhet
– har dokumenterat god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som verbalt
– är noggrann och strukturerad
– är utåtriktad, lyhörd och entusiasmerande

 För att lyckas i rollen som verksamhetsledare ser vi att du är öppen, positiv och trygg i dig själv. Du är en relationsskapande och verksamhetsnära chef som kan skapa delaktighet i verksamhetens utveckling. Som person trivs du med att vårda befintliga kontakter och ta initiativ till nya. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av arbete i en ideell organisation samt av att söka och rapportera bidrag.

Kvalifikationskrav
– Minst treårig högskoleutbildning med genusvetenskaplig inriktning eller motsvarande.
– Erfarenhet av att driva och leda projekt med flera intressenter.
– Erfarenhet av budget- och ekonomiarbete samt administration.
– Erfarenhet av regionalt utvecklings- och tillväxtarbete.
– God kännedom om möjligheter till projektfinansiering.

Vi välkomnar sökanden med en mångfald av bakgrunder och kompetenser och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 31 januari. Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 %.

För frågor ring ordförande Carina Jönsson på 0703- 51 78 87 eller maila carina.jonsson@winnetskane.se. Ansökan skickas till carina.jonsson@winnetskane.se.