Karin Blomstrand blir ny verksamhetsledare!

Karin Blomstrand blir ny verksamhetsledare på Jämställd Utveckling Skåne/Winnet Skåne.

Intresset för tjänsten som verksamhetsledare på Jämställd Utveckling Skåne/Winnet Skåne har varit stort. Efter flera intervjuer är rekryteringen nu klar och Karin Blomstrand tillträder tjänsten den 1 april.

Karin har jobbat i verksamheten som projektledare sedan oktober 2017 och är van att driva jämställdhetsarbete. Karin ser fram emot att jobba med verksamhetens fortsatta utveckling i vårt nya varumärke.

KARIN VL 2

Syntolkning: Karin Winnet Skåne föreläser om jämställt företagande på Mindpark i Helsingborg.

Jämställd Utveckling Skåne/Winnet Skåne är en kunskapsorganisation som arbetar för att öka kunskapen, intresset och engagemanget för jämställd regional utveckling och tillväxt. Mer information om verksamheten eller medlemsfrågor kan du läsa löpande på vår hemsida www.winnetskane.se