Mångfaldsbussen 2019-05-23

Den 23 maj gör Mångfaldsbussen en repris av förra årets succé.

Upplev vackra Skåne nordväst! Denna interaktiva bussresa ger dig spännande möten och en inblick i processer och projekt för ökad mångfald och innovationskraft, i både stad och landsbygd. Du färdas bekvämt med medresenärer från privat-, offentlig- och idéburen sektor, med stopp för god mat och finurliga workshops i vacker miljö.

Bussturen är en kostnadsfri all-inclusive resa genom det skånska innovationslandskapet, med plats för speed-dating, workshops och kommunkunskap utifrån Mångfaldskartläggningen. Det blir en heldag, där representanter från olika innovationsområden får tillfälle att mötas och nätverka. Genom Mångfaldsbussen kan vi utveckla nya idéer för att inspirera till nya innovationssatsningar!

ANMÄL DIG HÄR: https://simplesignup.se/event/149482-maangfaldsbussen

Mångfaldsbussen INBJUDAN

Syntolkning: Flera personer sitter i en buss.

✨✨RESVÄG✨✨
8:00 Frukost och incheckning på Café Ale i Malmö, (Gråbrödersgatan 2) IKF värmer upp stämningen.
9:15 Avfärd. På bussen får vi tillfälle att nätverka och öva upp vår innovationsförmåga och lyssna till Cesar Vargas från Ung Kraft i Svalöv om deras arbete med att bli Sveriges första HBTQ-certifierade stödboende.
10:15 är vi framme hos Röstånga Tillsammans, vi går en rundtur och besöker konsthallen och bryggeriet.
11:30 äter vi lunch på KOMSI, ett socialt integrerat företag.
12:45 tar bussen oss vidare till Klippan där vi besöker Klippans näringslivsdag, Träffpunkt Elvdalen och får pröva en fysisk utmaning i deras hinderbana.
15:00 kommer vi till Landskrona, där vi både får pröva på att återbruka på ett SMART sätt och går en kvinnohistorisk vandring. Vi avslutar med fika och workshop.
17.00 går bussen åter till Malmö där vi räknar med att vara framme senast 18:00.

Mångfaldsbussen genomförs med bidrag beviljade av Leader Nordvästra Skåne med Öresund. På resan kommer vi även besöka andra Leader-projekt som KOMSI – Kompetens, Samverkan och Inkludering på landsbygden 

Mångfaldsbussen är ett samarbete mellan Jämställd Utveckling Skåne/Winnet Skåne, Lunds Universitet, Region Skåne och Internationella Kvinnoföreningen i Malmö

Läs mer och anmäl dig här: https://mailchi.mp/a4c8c4282b48/mngfaldsbussen-2019

 

LEADER

Syntolkning: Leader Nordvästra Skåne emd Öresunds logga.