Verksamhet

Verksamhetsutvecklare

img_20161214_224210

Linn Alenius
linn.alenius[a]winnet.se
0707-82 74 14

Linn har en masterexamen i genusvetenskap från Lunds Universitet och har lång erfarenhet av arbete med jämställdhetsintegrering i  kommunala och ideella verksamheter.  Linn har startat och drivit flera  projekt med fokus på praktiskt  normkritiskt jämställdhets- och inkluderingsarbete och gjort många uppdrag för utbildningssektorn.

j9r4zltq

Matilda Kullebjörk
matilda.kullebjork[a]winnet.se
0707-34 35 64

Matilda har en masterexamen i genusvetenskap från Lunds Universitet med fokus på utvecklings- och förändringsarbete. Hon arbetar med jämställdhetsstatistik, analysarbete, och metoder och stöd för jämställdhetsintegrering, bland annat i projektansökningar.

Ansvar: Kommunikation, utbildningar, event och medlemskontakt 

FullSizeRender (2)

Charlotte Uhler
charlotte.uhler@winnet.se
0708-10 86 12

Charlotte är strategisk och operativ projektledare som verkat inom kreativa näringar, pr och kommunikationsbranschen, CSR och mångfaldsområdet. Charlotte är internationell marknadsförare och har gedigen erfarenhet av event-, utbildnings- och kulturområdet både som anställd men även som föreningsaktiv. Senast har Charlotte arbetat med inkludering och mentorprogram med målgruppen välutbildade personer med utländsk bakgrund med mål att få fler att snabbare hitta arbete motsvarande deras kompetens och bygga långsiktiga nätverk.

 

Projektledare

karin

Karin Blomstrand
karin.blomstrand@winnet.se

 

Winnet Skåne, Sankt Annegatan 4, 223 50 Lund
Tel: 0707-343564 ( Matilda Kullebjörk)
E-post: skane[a]winnet.se